...:::Mesohu-Ks:::...
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicionper te n'a vizituar ne faqen tone.

Me Respekt dhe Kenaqesi:
Staffi i Forumit : Mesohu-ks

...:::Mesohu-Ks:::...

...:::Mesohu-Ks:::...
 
ForumPortalPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi

Share | 
 

 Një program me c++ per barazimet katrore

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
TRo0PiX
Administrator
Administrator


Numri i postimeve : 152
Join date : 21/04/2009

MesazhTitulli: Një program me c++ per barazimet katrore   Tue May 12, 2009 4:28 pm

Formula matematikore : a*x^2 + b*x + c = 0
Programi i punuar ne C++:
#include
#include
int main()
{
fillimi:
int a,b,c;
double x1,x2,d;
char x;
cout<<"Jepe vleren e a=?\\n";
cin>>a;
cout<<"Jepe vleren e b=?\\n";
cin>>b;
cout<<"Jepe vleren e c=?\\n";
cin>>c;
d=pow(b,2) -(4*a*c);
if(d<0)
{
cout<<"Barazimi ka zgjidhje imagjinare\\n\\n";
}
else
{
x1=(-b+sqrt(d))/(2*a);
x2=(-b-sqrt(d))/(2*a);
cout<<"X1 = \\t" <cout<<"\\nX2 = \\t" <cout<<"\\n\\n\\n";
}
cout<<"Doni qe te perseritet programi = ? \\nNese po shtypni p \\nNese jo shtypni j\\n";
cin>>x;
if(x == 'p')
goto fillimi;
else
cin.get();
return 0;
}
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit
 
Një program me c++ per barazimet katrore
Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
...:::Mesohu-Ks:::... :: Gjuhet Programuese :: C / C++-
Kërce tek: